Е, приятели, нашата изложба отново започва “да пътува”. Този път на нашата идея с „отворени врати“ откликна едно от най-познатите и известни места в София, а именно Националната академия за театрално и филмово изкуство – “НАТФИЗ”, където фотоизложбата вече е позиционирана и ще може да бъде видяна до края на месец юни. Вратите на сграда “Б” на НАТФИЗ, която се намира на ул. Стефан Караджа 20 са отворени за всеки един от вас, който иска да разгледа нашите фотоси и да се запознае с посланието на изложбата.

Постерите на пътуващата изложба изобразяват недостъпността на различни обществени места в столицата. Всеки един от вас ще може да види в какви недопустими ситуации изпадат хората с увреждания, дръзнали да се придвижват в град София.

Приканваме всички вас – гражданите без увреждания, да не оставате безразлични към очевидната дискриминация спрямо съгражданите ви с увреждания и всички заедно да направим София едно по-достъпно и по-приветливо място.

Благодарим сърдечно на Националната академия за театрално и филмово изкуство и на Студентския съвет на НАТФИЗ за това, че приеха да станат наши партньори в поредното ни смело начинание!