Скъпи приятели и съмишленици, по случай 5-ти Май – Европейския ден за независим живот, Център за независим живот Ви кани на организираната от нас изложба. Тя е резултат от четиримесечното художествено общуване между хора със и без увреждания от различни поколения, които рисуваха с пръсти и маслени бои, споделяйики виждания, вкусове и фантазии по проект „Изкуство на върха на пръстите“, финансиран по Столична програма Култура на Столична община 2016 г.

Картините показват какво се случва, когато всеки получава възможност за изява, как многообразието ни е източник на сила и вдъхновение, а не извор на разделение и недоверие.

Изложбта ще се състои в „Сити Марк Арт Център“ (едно от малкото достъпни културни средища на столицата), на които благодарим за подкрепата. Всеки може да види прекрасните ни творения на 04.05 от 13:00 ч. – 19:00 ч. и на 05.05 от 10:00 ч. – 19:30 ч. във фоайето на Центъра на ул. „Янко Сакъзов“ № 30.

Поканили сме и медии, на 5-ти май в 11ч., на които да разкажем защо правим изложбата и да им покажем, че когато гледаме с душата си, не виждаме несъществените неща.

Очакваме Ви!