Скъпи приятели, каним ви на празник! На 28 август – неделя – елате на събитието “Равнопоставени и толерантни” в Северния парк от 11 ч. Идеята на събитието е да интегрира хората с увреждания да се забавляват, спортуват и контактуват равнопоставено с всички членове на общността.

Можете да вземете участие в състезания по дартс и петанка, лакрос, лека атлетика. Ще има демонстрации на бойни изкуства, а участниците от мото-клуба са обещали да повозят всяко желаещо дете на мотор!

До Северния парк се стига с автобус 86 – последна спирка. Организаторите работят по въпроса са осигуряване на транспорт за всички хора с увреждания, които искат да присъстват. 

Готови за раздаване са и медали за най-добрите в игрите! Така, че ви каним да се позабавляваме заедно и да отмъкнем по някой безценен медал.

Събитието е част от проекта “Равнопоставени и толерантни – заедно в европейска София” на фондация “Етнопалитра”, в партньорство с район “Връбница” – СО и район “Надежда” – СО, Българска параолимпийска асоциация и с финансовата подкрепа на Програма “Европа” на Столична община 2011.